Kapcsolat

Üzemeltető:
Expert Szemere Kft.

Székhely:
 
3866 Szemere, Ady E. u. 4.
Telefon:

+36/30-9350-695

E-mail:
perlik@perlik.hu

Házirend

Tisztelt Vendégeink!

Házirendünk célja, hogy a szükséges információk birtokában nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk és elkerüljük az esetleges félreértéseket.

A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaljuk össze:

A vendégház az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 11 óráig áll rendelkezésre. Egyéni megállapodás alapján az időpontok rugalmasan változtathatóak.

A szálláshely elfoglalásának a vendég(ek) részére történt kulcsátadás minősül. A vendégházban a megrendelésben szereplő számú vendég veheti igénybe. A szállásadó jogosult - előzetes bejelentés nélkül - ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a megrendelésben foglalt létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. A 22 óra után maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel. 

Gépjárművel történő megállás a fedett gépkocsi tárolóban lehetséges. Kérjük, hogy a fűre ne álljanak a birtok területén.

Háziállatot - a későbbiekben érkező esetleges allergiás vendégek miatt- tilos a vendégházakba bevinni.

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. Több napos tartózkodás esetén takarítás és törölköző-csere háromnaponta, 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Az egész épületben TILOS a dohányzás! Dohányozni csak az épületen kívül, a dohányzásra kijelölt területen szabad. Kérjük, hogy az elnyomott cigaretta csikkeket ne dobják el a kertben, mert a lenyírt fű állatok takarmánya lesz.

Napközben, ha elhagyják a birtokot vagy a házaktól látótávolságon kívülre mennek sétálni a birtokon belül, kérjük az ablakokat és az ajtókat szíveskedjenek bezárni.

Távozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni!

A házban található berendezési tárgyakat csak a szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.

A vendégház végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.

Az Üdülőház felső emeletén kérjük a kint használt cipő helyett papucsot vagy benti cipőt használjanak!

Kérjük, hogy jelezzék, ha valamely használati eszköz meghibásodik, hogy mielőbb kijavíthassuk azt.

A mikrohullámú sütőbe kérjük, hogy ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat, mert az annak elromlását eredményezi!

A vendégház központi fűtéssel van ellátva. Alternatív fűtésként kályha található a nappaliban mely télen a vendégek rendelkezésére áll. Soha ne hagyják őrizetlenül a tüzet, amíg nyitva van a kályha ajtaja! A rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok pl. műanyag égetése a kályhában tilos.

Tűzrakás. bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával!

Kérjük a szobákban ne étkezzenek, élelmiszert ne tároljanak!

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, gondatlanságból illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

A vendégeknek - a környezetükben lakók nyugalma érdekében - sziveskedjenek betartani a vonatkozó csendrendelet előírásait.

A vendégházakból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan magatartás, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása (különös tekintettel a 22 óra után történő kültéri zenehallgatás, éneklés, egyéb zajjal járó tevékenység.) 

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a személyzetnek mielőbb jelezni.


A medencében és közvetlen környezetében 14 év alatti személy felnőtt felügyelete nélkül nem tartózkodhat. A medence mélysége 1,6 méter!

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!