• Pihenés a Cserehát szívében!
 • nyaralo
 • Kellemes környezet

  Kellemes környezet

  Pihenjen nálunk!

 • Csapatépítő Tréning

  Csapatépítő Tréning

  Tökéletes csapatépítő tréning helyszín sport pályákkal festői környezetben

  Érdekel
 • Kirándulások

  Kirándulások

  Fedezze fel a Cserehát és Abaúj csodáit!

Szobáink Önre Várnak

Tekintse meg nyugalmat árasztó szobáinkat, melyek Önre várnak. Foglaljon most!

Érdekel

Szolgáltatásaink

Ajándék programfüzetünk számos program lehetőséget kínál minden vendégünk számára a tartalmas időtöltéshez

Érdekel

Cserehát és Zemplén Kirándulás

Fedezze fel a Cserehát és Zemplén csodás tájait kerékpárjaink nyergében

Érdekel

Csapatépítő Tréning

Tökéletes csapatépítő tréning helyszín sport pályákkal festői környezetben

Érdekel

Perlik Kúria és Falusi Vendégház Kezdőoldal

Perlik Kúria és Falusi Vendégház

Perlik kastély kúria és apartmanház

Pihenjen festői környezetben a Bükk vidék és a Zempléni Hegység között elterülő Cserehát dombvidékén a Perlik Kastély-Kúria és falusi vendégház vendégeként.

A Miskolctól mindössze 42 km-re északra fekvő, erdőktől és gyümölcsösöktől körbefogottan a Cserehát egyik eldugott kis falujában, Szemere községben található a Perlik Kúria és Falusi Vendégház, igazi élménygazdag kikapcsolódást kínál vendégei számára.

A Perlik Kúria és Falusi Vendégház 2 hektáros területen, mesés környezetben, számos sportolási kikapcsolódási lehetőséget kínál az ide látogatóknak.
Képgaléria»

Szívesen pihenne egy medencés apartman házban, kúriában, ahol a Cserehát vagy a Zemplén kirándulás felfedezésének élménye várja? Látogatóinknak ingyenesen használható teniszpálya méretű  labdarúgó pályát, grillezési vagy naphosszig tartó fürdőzési lehetőséget kínálunk.

Kalandvágyó, felfedező kedvű látogatóinknak, igény szerint túravezetéssel biztosítjuk, hogy a Cserehát legszebb tájait megismerjék. A helyi vadásztársaságokkal közösen ősszel szarvasbőgés idején is várjuk vendégeinket, csapatépítésre kiválóan alkalmas a közelben elhelyezkedő almás, ahol az őszi időszakban akár szedd-vidd akció keretében az otthoni készleteket is feltölthetik vendégienk.
Fedezze fel a Cserehát kincseit»

Perlik Kúria és Falusi Vendégház-Medencés apartman-Csapatépítő tréning helyszín

Csendre, nyugalomra a természet közelségére vágyó családokat, baráti társaságokat, iskolai csoportokat 23 fő elhelyezésére alkalmas két apartmanházunk tökéletes választás nagyobb családi rendezvényekhez, üdüléshez vagy csapatépítéshez.
Szobafogalalás»

Csapatépítő tréning helyszínt keres? Külön céges csapatépítő tréningekre összeállított csapatépítő játékokkal biztosítjuk a felhőtlen és garantáltan emlékezetes kikapcsolódást.
Csapatépítő Tréning»

A Perlik Kúria és Falusi Vendégház várja minimum 6-8 fős társaságok, családok jelentkezését egy felejthetetlen kikapcsolódás, élmény eltöltéséhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje egyedi ajánlatunkat most»